OVER

In alles wat we doen geloven wij in het uitzonderlijke effect, het grote bereik en de ongekende mogelijkheden van videomarketing. Wij leggen de focus op onderscheidende audiovisuele content die raakt, prikkelt en uitdaagt waarbij wij de connectie maken tussen merk en doelgroep via audiovisuele producties. Dit doen wij door gebruik te maken van creativiteit, ervaring en vakmanschap.

Wat wij maken is aansprekend, inspirerend en super-awesome. En dat met ruim TIEN JAAR ervaring!

Onze opdrachtgevers zijn o.a. ; Jumbo, Universitair Medisch Centrum Groningen, Jonnie Boer Original Spices, Rijksuniversiteit Groningen, Euroma, FrieslandCampina, Provincie Drenthe, Sweco Ingenieursbureau, Gemeente Groningen, Terra.

VISIE

Filmen kan iedereen, dat is dagelijks te zien. Er staan miljoenen video’s online op platformen zoals YouTube, Facebook en Instagram. Het is tegenwoordig dé manier om een groot publiek te bereiken, daar zijn wij van overtuigd. Maar wees eerlijk, hoeveel van die filmpjes bekijk je nou echt? Vaak ‘skip’ je er doorheen of is de video niet wat je ervan had verwacht. Daar ligt voor ons de uitdaging en tegelijkertijd onze kracht.

Wij produceren professionele, krachtige films die aansluiten bij de doelgroep. Ze zijn uniek, hebben een sterke aantrekkingskracht en bewezen effect. Kortom, ze hebben een wow-factor. Dat resultaat realiseren wij door het gebruik van cutting-edge technologie, zoals 4K camera’s met stabilisatiesystemen en videodrones om prachtige shots te maken. Wij werken met een team van toegewijde, professionele heroes met uitzonderlijke ideeën om zo een mind-blowing productie neer te zetten.

Dat doen wij met ruim 10 jaar ervaring voor een zeer diverse groep tevreden opdrachtgevers met verschillende wensen. En daar zijn we trots op, vooral omdat 95 % return-customer is. Van zorginstelling tot de food sector, van informatief tot entertainment, van commercial tot volledige documentaire. Stickyhero regelt het niet alleen, wij tillen het naar een hoger niveau. Van brainstormsessie tot definitief script, van draaidagen tot montage, van eindproduct tot inzet én online marketing. Dat is het full-service concept van Stickyhero.